Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Radboud Reshape & Innovation Center organiseert conferentie Compassion for Care

Annelies Vermeulen
Op 26 februari 2011 organiseert het Radboud Reshape & Innovation Center in samenwerking met de IFMSA-NL de startconferentie ‘Compassion for Care’. De conferentie brengt studenten aan medische opleidingen samen met visionairs uit de gezondheidszorg.
Radboud Reshape & Innovation Center organiseert conferentie Compassion for Care

Studenten in opleiding voor medische beroepen beginnen vaak vol passie aan hun studie. Gedurende het studietraject raken velen van hen die passie kwijt, zo schrijven de organisatoren. Compassion for Care wil solidariteit, collegialiteit, gedeelde ervaringen en de daarmee samenhangende arbeidsvreugde proberen terugbrengen voor zorgverleners en zorggebruikers.

Startconferentie

De startconferentie vindt plaats van 10.00 – 16.00 uur op 26 februari a.s. in Nijmegen. Voor de lunch bestaat het programma uit een inspirerende interview/debatsessie met de sprekers en enkele korte presentaties van de organisatoren over ontstaan en missie van Compassion for Care. In de middag gaan de deelnemers creatief aan de slag met de tekst voor het charter. Meer informatie en aanmelden startconferentie: www.compassionforcare.com. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

E-consult voor ALS-patiënt bij UMC St Radboud

St Radboud onderzoekt Gezondheid 2.0

UMC St Radboud koploper Zorgwebmonitor

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.