Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

RAM Mobile Data garandeert huidige niveau dienstverlening tegen dezelfde tarieven

Mario Gibbels
Vorige week werd bekend dat RAM Mobile Data het failliete Infotechnology heeft overgenomen. Directeur en mede-eigenaar Dirk Fabels van RAM Mobile Data hoopt dat daarmee de rust bij de klanten van Infotechnology weer terugkeert.
RAM Mobile Data garandeert huidige niveau dienstverlening tegen dezelfde tarieven

De klanten van Infotechnology hoeven zich geen zorgen te maken, stelt Fabels. “We garanderen ’t huidige niveau van dienstverlening tegen dezelfde tarieven. Ik ga er zelfs vanuit dat de kwaliteit van de dienstverlening, qua beschikbaarheid van het netwerk, erop vooruit zal gaan.”

Onrust

Het faillissement van Infotechnology – dat hostingdiensten levert aan huisartsen, zorginstellingen en scholen – zorgde februari dit jaar voor de nodige onrust bij klanten en betrokken leveranciers, vertelt Fabels. “Concurrenten speelden hier gretig op in door het gerucht te verspreiden dat een doorstart van Infotechnology kansloos zou zijn. En als je op google zocht naar Infotechnology, dan vond je de naam van een concurrent.”

Genoeg kandidaten

Volgens de curator was er echter helemaal geen reden voor zorg omdat er genoeg kandidaten waren die Infotechnology wilden overnemen. Uiteindelijk is het RAM Mobile Data gelukt om Infotechology over te nemen. Fabels: “Voor ons is het een prachtige kans om onze positie in de zorg te versterken. We verzorgen al de hosting van zo’n drie miljoen patiëntendossiers van met name huisartsen en daar komen nu nog eens tussen de anderhalf en twee miljoen dossiers van Infotechnology bij.”

Personeel

RAM Mobile Data heeft ongeveer de helft van het personeel van Infotechology overgenomen. Fabels: “Op die manier is de inhoudelijke kennis van Infotechnology gewaarborgd, aangevuld met de kennis die we zelf in huis hebben.”

Het overgenomen Infotechnology zal verdergaan onder de naam van RAM Infotechnology B.V.. Fabels: “Daarmee maken we gebruik van de naamsbekendheid van Infotechnology en het vertrouwen van de markt in RAM Mobile Data.” (ICTzorg – Mario Gibbels / Twitter)

Lees ook:

RAM Mobile Data neemt Infotechnology over

Overnamekandidaten voor EPD’s Infotechnology

Ondanks bankroet Infotechnology blijven EPD’s werken

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.