Topadvocaten Gezondheidszorg 2018: de top-10 algemeen

Algeheel winnaar is Joris Rijken, advocaat bij AKD, geworden met een totaal van 182 stemmen. Gevolgd door zijn collega Klaas Meersma die 155 stemmen vergaarde.
Zorgvisie Top-10 Advocaten Gezondheidszorg
Foto: Bubbers13/Getty Images/ iStock

De top-3 van de verkiezing Topadvocaten Gezondheidszorg 2018 is precies dezelfde als die van vorig jaar. Alleen de volgorde verschilt. Rijken stond vorig jaar op nummer 2, na Mieke de Die die dit jaar op nummer 3 staat met 152 stemmen. Meersma schoof van de derde plaats vorig jaar op naar de tweede dit jaar. Wouter Koelewijn, advocaat bij Van Benthem & Keulen kreeg 148 stemmen en staat daarmee vierde. Tom van Helmond, Loyens & Loeff, is met 124 stemmen nummer 5 geworden. Niet verbazingwekkend scoren al deze advocaten ook hoog in meerdere categorieën.

1 Joris Rijken, advocaat/partner AKD

Joris Rijken, winnaar categorie Regulatory en Aanbesteding en zorginkoop Topadvocaten Gezondheidszorg‘Ik

0
1143

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie Rapporten?

De Zorgvisie rapporten zijn exclusief voor onze Zorgvisie Compleet abonnees. Wilt u ook alle rapporten kunnen lezen? Meld u aan voor een Zorgvisie Compleet abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Compleet abonnement? Log dan hier in

Rapport informatie

Sector:
Overig
Soort:
Onderzoek / Wetenschap

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.