Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Reed Business lanceert GezondheidszorgBanen.nl

Annelies Vermeulen
Reed Business lanceert vandaag een nieuwe vacaturebank voor de gezondheidszorg: GezondheidszorgBanen.nl. Dit is een vacaturebank voor (huis)artsen, medisch specialisten, zorgmanagement, ggz, welzijn, verpleging, verzorging en praktijkassistenten.
Reed Business lanceert GezondheidszorgBanen.nl

Gezondheidszorgbanen.nl bevat meer dan alleen vacatures. De werkzoekende wordt op de website ook ondersteund met relevante carrière- en loopbaaninformatie. Eerder lanceerde Reed Business al de nichevacaturebanken MedischContactBanen.nl, NursingBanen.nl, ZorgvisieBanen.nl en Zorgwelzijnbanen.nl.

Vacatures

De vacaturebank biedt werkgevers in de zorgsector zowel een specifiek bereik binnen de doelgroep, als een generiek bereik binnen de gezondheidszorg. Daarnaast bereiken de vacatures niet alleen mensen die actief op zoek zijn naar een baan, maar worden ze ook onder de aandacht gebracht van de latent werkzoekenden. Een vacatureplaatsing op GezondheidszorgBanen.nl betekent automatisch ook doorplaatsing op de gekoppelde nichevacaturebanken van Reed Business.

Lees ook:

Groei online zorgvacatures

‘Vacaturedaling gezondheidszorg door onzekerheid’

Monsterboard: Sterke daling vacatures gezondheidszorg

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.