Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

René ter Huurne in Raad van Toezicht ZuidZorg

Mark van Dorresteijn
René ter Huurne is per 5 maart 2013 toegetreden tot de raad van toezicht van zorginstelling Zuidzorg. Ter Huurne is werkzaam bij Philips in de functie van Senior Vice President Corporate HRM.
René ter Huurne in Raad van Toezicht ZuidZorg

Ter Huurne verricht naast zijn HRM functie bij Philips een aantal nevenactiviteiten ‘in andere werelden’ die hem additionele inspiratie opleveren en waarin hij zijn professionele expertise ook maatschappelijk kan inzetten.

Uitbreiding toezicht

De positie die Ter Huurne gaat vervullen, betreft een uitbreiding van de raad van toezicht. In 2012 heeft de raad van toezicht besloten, gezien de complexiteit van de organisatie en de spreiding van deskundigheid van raad van toezicht, het aantal toezichthouders geleidelijk uit te breiden van vijf naar zeven personen. Om de kennis en ervaring van de raad van toezicht te verbreden, is gekozen voor een lid met een sterke achtergrond in – en kennis van Human Resource Management.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.