Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

René Verkuylen benoemd tot bestuurder Kwadraad

Mark van Dorresteijn
De Raad van Toezicht van Kwadraad heeft René Verkuylen per 1 januari 2010 benoemd tot bestuurder. Hij was al vanaf 1 augustus 2008 actief als interim-bestuurder bij Kwadraad en heeft leiding gegeven ten tijde van de fusie in 2008
René Verkuylen benoemd tot bestuurder Kwadraad

Verkuylen is al ruim twintig jaar actief in de publieke sector. Vanuit zijn eigen bureau KVA Groep Management & Consultancy heeft hij tot nu als adviseur en interim-manager leiding gegeven aan strategische veranderingsoperaties in zowel de gezondheidszorg het onderwijs, bij gemeenten als in de welzijnssector.

Kwadraad

Kwadraad is nu een van de grootste zelfstandige organisaties voor Maatschappelijke Dienstverlening in Nederland en is actief in het 35 gemeenten in Zuid Holland. Kwadraad biedt een breed pakket van maatschappelijke zorg – en dienstverlening en is in diverse regionale zorg- en hulpverleningsketens (onder meer Centra Jeugd en Gezin, Huiselijk Geweld) een kernpartner. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.