Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Renée Barge wordt bestuurslid Stichting Bronovo-Nebo

Mark van Dorresteijn
Renée Barge is met ingang van 15 maart 2010 benoemd tot nieuw bestuurslid van de Stichting Bronovo-Nebo. Dat meldt de raad van toezicht van de organisatie. Barge volgt Huybert van Eck op die om persoonlijke redenen af zal treden.
Renée Barge wordt bestuurslid Stichting Bronovo-Nebo

Renée Barge is jarenlang als specialist werkzaam geweest in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), waarna zij de overstap maakte naar een managementfunctie en aldaar sinds 2006 de functie van Directeur Medische Zaken vervulde. De ruime ervaring en deskundigheid van Renée Barge in de gezondheidszorg én haar sterke persoonlijkheid zijn een verrijking voor de Stichting Bronovo-Nebo. Daarnaast is zij goed bekend met de regio en de bedrijfscultuur van de stichting.

Stichting Bronovo-Nebo

Stichting Bronovo-Nebo bestaat uit de verschillende onderdelen: het ziekenhuis Bronovo, verpleeghuis Nebo en gezondheidscentrum Wassenaar. De stichting werkt nauw samen met andere zorgaanbieders, in het bijzonder met de bij het ziekenhuis betrokken huisartsen, het LUMC en in coöperatieverband met drie andere Zuid-Hollandse ziekenhuizen. Bij Stichting Bronovo-Nebo werken ruim 1500 medewerkers, waaronder zo’n honderd specialisten.

Zorgvisie magazine

Behoefte aan meer verdieping? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.