Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Renée Wilke versterkt raad van bestuur Sensire

Redacteur Zorgvisie
Renée Wilke is per 1 oktober aangesteld als nieuwe bestuurder van zorgorganisatie Sensire. Samen met Maarten van Rixtel zal zij de raad van bestuur gaan vormen.
Wilke Bestuurder Sensire
Renée Wilke, bestuurder Sensire

Wilke zal een cruciale rol gaan spelen in de doorontwikkeling van Sensire naar een organisatie die is ‘voorbereid op de toekomst’.

Tweehoofdig bestuur

Renée Wilke kijkt ernaar uit om zich in te zetten voor klanten en medewerkers van Sensire. ‘Sensire is een prachtige organisatie met grote aandacht voor het levensgeluk van haar huidige cliënten, maar ook met oog voor noodzakelijke vernieuwing. Graag wil ik met mijn ervaring in bedrijfsleven én zorg hier een relevante bijdrage aan leveren.’

De vorming van een tweehoofdig raad van bestuur past in de visie van Sensire. ‘De verbetering van de zorg én veranderen voor de zorg verdient gelijke aandacht.’ Bestuurder Maarten van Rixtel ziet uit naar een constructieve samenwerking. ‘We vinden elkaar in een gedeelde toekomstvisie voor Sensire: een organisatie waarin de autonomie van de zorgprofessional en het geluk van de klant centraal staat.’

‘Uitgesproken hart voor de zorg’

Toezichthouders, bestuurders en medezeggenschapsraden hebben unaniem ingestemd met de benoeming. ‘Met Renée verwelkomen we een echte zorgondernemer met een uitgesproken hart voor de zorg’, stelt Frits Verschoor, voorzitter van de raad van toezicht.

Antwoorden op complexe zorgvragen geeft Sensire in de vorm van het inzetten op het geluk en vrijheid van haar klanten, samengevat in ‘Leven zoals u wilt’. Om dat mogelijk te maken, wordt onder leiding van een tweehoofdige raad van bestuur ingezet op de versterking van de positie en professionaliteit van de medewerker.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.