Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ria Koppejan nieuwe bestuurder Hans Mak Instituut

Mark van Dorresteijn
Ria Koppejan is per 1 juni 2011 benoemd tot nieuwe bestuurder van het Hans Mak Instituut, de stichting voor kwaliteitsbevordering in de nefrologie (nierziekten). Zij neemt de taak over van Els Boeschoten, die sinds de oprichting in 2003 het instituut heeft vormgegeven.
Ria Koppejan nieuwe bestuurder Hans Mak Instituut

Koppejan is de afgelopen dertien jaar als bestuurder van het Integraal Kankercentrum Midden Nederland betrokken geweest bij veel regionale en landelijke projecten, gericht op verbetering van de oncologische en palliatieve zorg. Zij zette bijvoorbeeld revalidatieprogramma’s voor kankerpatiënten op, was voorzitter van de richtlijn Herstel na Kanker en actief lid van het landelijk VWS-platform palliatieve zorg. Zij werkte intensief samen met wetenschappelijke en beroepsverenigingen, koepelorganisaties en bestuurders en professionals in de zorg.

Samenwerking

Het Hans Mak Instituut is in 2003 opgericht door de Nederlandse Federatie van Nefrologie, de Nierstichting en de Nederlandse Vereniging van Nierpatiënten met als doel een bijdrage te leveren aan continue verbetering van de zorgverlening aan nierpatiënten. In het kader van deze taakstelling werkt het Hans Mak Instituut samen met alle partijen die bij de zorg voor nierpatiënten betrokken zijn. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.