Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Rien Hinssen wordt toezichthouder St. Antonius Ziekenhuis

Mark van Dorresteijn
Rien Hinssen is per 1 september 2012 toegetreden tot de raad van toezicht van het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht/Nieuwegein. Hij volgt Ruud van Ingen op, die op 31 december 2012 zal aftreden.
Rien Hinssen wordt toezichthouder St. Antonius Ziekenhuis

Hinssen heeft uitgebreide ervaring en expertise in de bancaire en financiële sector. Hij was lid van de raad van bestuur van SNS REAAL van 1999 tot 2011 en als bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Banken. In de laatste jaren van deze periode heeft hij zich ingezet om de gevolgen van de economische en financiële crisis beheersbaar te houden. Naast zijn toezichthoudende functie in het St. Antonius Ziekenhuis is Hinssen ook bestuurslid van het Nationaal Restauratiefonds en adviseur van de raad van bestuur van bank-verzekeraar SNS REAAL en is hij per 1 augustus 2012 toegetreden als lid van de raad van toezicht van Woningstichting Kleine Meierij.

Ruud van Ingen

Rien Hinssen volgt binnen de Raad van Toezicht van het St. Antonius Ziekenhuis Ruud van Ingen op, die eind dit jaar officieel afscheid neemt. Ruud van Ingen is vanaf 1995 lid van de Raad van Toezicht van het ziekenhuis en heeft zitting in de auditcommissie, waar hij zich bezig heeft gehouden met het deelterrein financiën.

(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: )

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.