Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Rob van Dam bestuurder Kenter Jeugdhulp

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Rob van Dam heeft een nieuwe baan. Hij is sinds 1 januari bestuursvoorzitter van Kenter Jeugdhulp in Noord Holland.
Rob_van_Dam450.jpg

Van Dam was tot 1 december bestuursvoorzitter van Careyn. 

Careyn
De ouderen-, thuis- en kraamzorgorganisatie in Utrecht en Zuid Holland kwam in juli vorig jaar op de zwarte lijst te staan van de IGZ. Het lukte het bestuur niet om daar op tijd weer af te komen. Ook op de tweede, en laatste, zwarte lijst staat de organisatie. De IGZ gaf Careyn enkele maanden daarna een aanwijzing. Van Dam kondigde daarop zijn vertrek aan.  

Kenter
Kenter Jeugdhulp is actief in vier regio’s: Amsterdam-Amstelland, Haarlemmermeer, IJmond en Zuid-Kennemerland. De organisatie biedt gespecialiseerde opvoedhulp en psychische hulp voor jeugdigen tot 23 jaar met ontwikkelings-, gedrags- en gezinsproblemen en hun gezinnen. Jaarlijks doen ruim 4000 cliënten een beroep op de hulpverleners van Kenter. Bij Kenter werken circa 400 medewerkers. 

Dossier Personalia
In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.
Lees meer >>

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.