Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties5

Rob van Dam wordt bestuurslid Amstelring/OsiraGroep

Mark van Dorresteijn
Rob van Dam treedt op 1 april 2011 aan als lid van de raad van bestuur van Amstelring/OsiraGroep te Amsterdam. Hij zal samen met Harry Moeskops het bestuur gaan vormen.
Rob van Dam wordt bestuurslid Amstelring/OsiraGroep

Op dit moment is Willeke Stadtman nog voorzitter van de raad van bestuur. Zij pensioneert vervroegd en draagt het voorzitterschap over aan Moeskops.

HWW Zorg

Het nieuwe bestuurslid is nu nog voorzitter raad van bestuur van de Haagse Wijk en Woonzorg, bestaande uit negen verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg. Van Dam is aan de UvA afgestudeerd in de bedrijfseconomie en de sociologie en is de laatste tien jaar werkzaam in de sector Verpleging en Verzorging.

Reactie SP

SP-Kamerlid Renske Leijten noemt de overstap van Van Dam van HWW Zorg naar Osira desgevraagd opmerkelijk. “Het is een aparte carrièremove. De klus bij HWW Zorg is nog niet geklaard en ook bij Osira is volgens ons nog niet alles op orde.” (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

5 REACTIES

 1. Ja Rob maakt er wel wat moois van, maar niet voor de bewoners van Osira maar voor Osira zelf.
  Nadat de inspectie Osira onder verscherpt toezicht heeft gesteld doordat er zoveel misstanden boven zijn gekomen en het risico voor bewoners zeer hoog wordt genoemd, presteert rob het om een paar weken later in zijn blog om alweer te klagen over “onredelijke familieleden die hun teleurstelling op een extreme manier uiten”
  Ook verteld hij dat bewoners en/of familie vaak menen recht te hebben op meer zorg dan hun “toebedeeld” is.
  De feiten worden hier omgedraaid, het is bekend dat Osira niet de uren zorg levert aan bewoners waar die bewoners recht op hebben naar aanleiding van hun zorgzwaartepakket. Dit is fraude met de ABWZ gelden en de bewoners wordt tekort gedaan.
  Het blog is hier te lezen:
  http://osira-amstelringblog.com/2011/04/21/hoe-ga-je-professioneel-om-met-onredelijk-gedrag/

 2. Lees alle reacties
 3. Rob, van harte met je nieuwe baan. Je bent me waarschijnlijk vergeten maar we hebben samen de lerarenopleiding gedaan en ik kreeeg dit bericht via Marleen Rolie (idem). Ik heette toen Steenhuizen en we zijn een paar keer bij je in Diemen geweest. Goed je zo blakend te izne – het ga je goed! Groeten Else (ewal@novacollege.nl)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.