Rob van Dam wordt bestuursvoorzitter HWW Zorg

Rob van Dam wordt per april 2010 de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur en directeur bedrijfsvoering van Haagse Wijk- en WoonZorg (HWW Zorg). Hij volgt hiermee Gerrit-Jan van Otterloo op. Van Otterloo zal nog een beperkte tijd voor een aantal lopende zaken als adviseur beschikbaar zijn.
Rob van Dam wordt bestuursvoorzitter HWW Zorg

Rob van Dam studeerde bedrijfseconomie en sociologie en was lid van de raad van bestuur van de Stichting Eckmunde. Bij Eckmunde was hij verantwoordelijk voor het op orde brengen van een zorgwekkende financiële situatie. Ook was hij initiatiefnemer voor ketensamenwerking met diverse zorgaanbieders, woningcorporaties en gemeenten in de regio Alkmaar. Doelstelling daarbij was cliënten ondersteunende diensten aan huis te bieden om op die manier zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen.

Directie- en managementfuncties

Van Dam was verder actief in directie- en managementfuncties bij onder andere Evean, het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA), Stichting Pharos, de SAD-Schorerstichting en Fokker. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

1 REACTIE

  1. Het houdt niet op daar goed personeel wegdoen en weer Interims en nieuwe directeuren is daar die 22 miljoen voor?

Geef je reactie

Vul een reactie in!
Vul hier je naam in