Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Rob van Dam wordt bestuursvoorzitter HWW Zorg

Mark van Dorresteijn
Rob van Dam wordt per april 2010 de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur en directeur bedrijfsvoering van Haagse Wijk- en WoonZorg (HWW Zorg). Hij volgt hiermee Gerrit-Jan van Otterloo op. Van Otterloo zal nog een beperkte tijd voor een aantal lopende zaken als adviseur beschikbaar zijn.
Rob van Dam wordt bestuursvoorzitter HWW Zorg

Rob van Dam studeerde bedrijfseconomie en sociologie en was lid van de raad van bestuur van de Stichting Eckmunde. Bij Eckmunde was hij verantwoordelijk voor het op orde brengen van een zorgwekkende financiële situatie. Ook was hij initiatiefnemer voor ketensamenwerking met diverse zorgaanbieders, woningcorporaties en gemeenten in de regio Alkmaar. Doelstelling daarbij was cliënten ondersteunende diensten aan huis te bieden om op die manier zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen.

Directie- en managementfuncties

Van Dam was verder actief in directie- en managementfuncties bij onder andere Evean, het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA), Stichting Pharos, de SAD-Schorerstichting en Fokker. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.