Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Rob van der Plank nieuw bestuurslid de Viersprong

De raad van toezicht van de Viersprong, landelijk centrum voor persoonlijkheidsproblematiek, heeft Rob van der Plank (1958) benoemd tot lid van de raad van bestuur. Hij treedt in dienst per 1 april 2012.
Rob van der Plank nieuw bestuurslid de Viersprong

Van der Plank is nu directievoorzitter van Roads, een onderdeel van Arkin, dat zich bezighoudt met dagbesteding, herstelondersteuning en reïntegratie. Hij bekleedt daarnaast diverse bestuursfuncties, onder andere bij GGZ Nederland, IZZ en het IVM.

CV

Van der Plank studeerde na het Atheneum Economische Wetenschappen aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Daarna werkte hij onder andere bij het Ministerie van Economische Zaken en VNO-NCW, was directeur van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen en bestuursvoorzitter van het NPI.

Bedrijfsvoering

Van der Plank gaat zich met name richten op de bedrijfsvoering van de Viersprong. In 2011 besloot de raad van toezicht de raad van bestuur uit te breiden met een nieuw lid, omdat de instelling te groot en te complex is geworden voor een eenhoofdige raad van bestuur. Van der Plank gaat samenwerken met bestuursvoorzitter Roel Verheul, die de organisatie sinds 2007 bestuurt. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Verheul bestuurder De Viersprong

De Viersprong faalt met nieuwe behandeling

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.