Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Roeli Mossel nieuwe bestuurder NNCZ

Mark van Dorresteijn
Roeli Mossel wordt vanaf 1 januari 2015 de nieuwe bestuurder van de Noord Nederlandse Coöperatie van Zorginstellingen (NNCZ). Zij volgt Pieter Waninge op die na ruim 37 jaar dienstverband met pensioen gaat.
Roeli Mossel nieuwe bestuurder NNCZ

Mossel heeft jarenlange ervaring binnen de zorg. Momenteel is zij nog directeur van de zorgorganisaties van de Kwadrantgroep, waar De Friese Wouden en Palet onder vallen. De jaren daarvoor heeft ze verschillende rollen binnen meerdere organisaties vervuld.

Nieuwe rollen

De nieuwe bestuurder is enthousiast over haar toekomst bij de NNCZ. ‘Naast het feit dat de huidige tijd spannend en voor velen (zowel cliënten als professionals) onzeker is in de ouderenzorg, vraagt het juist nu van ons om met de goede dingen bezig te zijn en ons voor te bereiden op nieuwe rollen van zowel burgers als professionals rondom zorg- en welzijnsvraagstukken. Ik lever hier graag een bijdrage aan, waarbij niet alleen maatschappelijk gezien de zorg meer duurzaam ingericht wordt, maar ook de NNCZ daarin een toekomstbestendige positie inneemt en we vanuit onze maatschappelijke opdracht voor veel mensen van waarde kunnen zijn.’

NNCZ

De NNCZ richt zich op het bieden van goede zorg en huisvesting, kleinschalig georganiseerd in een uitnodigende omgeving. Aangesloten bij de NNCZ zijn het Jannes van der Sleedenhuis in Hoogeveen, Woonzorgcentrum Beatrix in Hollandscheveld en Woonzorgcentrum de Zonnehof in Haren.

 

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.