Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Roger Otto in bestuur BrabantZorg

Mark van Dorresteijn
Roger Otto is benoemd tot lid van de raad van bestuur van BrabantZorg. Met ingang van 1 januari 2016 vormt hij samen met Wilma de Jong-Verspeek en Adrie van Osch de raad van bestuur van zorgaanbieder BrabantZorg.
Roger Otto raad van bestuur BrabantZorg

Otto heeft jarenlange ervaring zowel binnen als buiten de zorg. Zo was hij dertien jaar algemeen directeur van diverse bedrijfsonderdelen van Philips. Ook heeft Otto in de zorgsector gewerkt. Hij was bij het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van het hartcentrum en bij Isala in Zwolle voor het opzetten van twee fusietrajecten.

Kwaliteit overeind
Otto over zijn benoeming: ‘BrabantZorg is een ambitieuze zorgaanbieder, die nadrukkelijk durft te kiezen voor de kwaliteit van de zorg die geleverd wordt. Ik zie dat medewerkers gepassioneerd zijn met échte aandacht voor de mens achter de cliënt. Het is voor mij een uitdaging om die kwaliteit ook in de toekomst overeind te houden en daarbij optimaal in te spelen op de behoefte van onze cliënten. BrabantZorg gaat uit van het principe “positieve gezondheid”. Ouderdom komt met gebreken, maar het gaat erom of je in staat bent om je leven vorm te geven ondanks die beperkingen. In dat kader worden duurzaamheid en innovatie voor BrabantZorg belangrijke thema’s de komende jaren. Ik kijk ernaar uit daar een bijdrage aan te leveren.’

Bestuur compleet
Met de benoeming van Otto is de raad van bestuur van BrabantZorg weer compleet. Onlangs nam Henk van de Werfhorst afscheid als bestuursvoorzitter. Hij gaat op 1 januari 2016 met pensioen.
BrabantZorg biedt verpleging, verzorging en thuiszorg aan in en vanuit locaties in de regio’s Oss, Uden, Veghel, ‘s-Hertogenbosch en Bommelerwaard. Bij BrabantZorg werken 5.500 mensen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.