Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ronald Schmidt bestuurder Cordaan

Met ingang van 1 januari 2016 is Ronald Schmidt benoemd als derde lid van de Raad van Bestuur van Cordaan, naast Eelco Damen en Henk Kouwenhoven. Hiermee heeft de Raad van Bestuur weer haar gewenste omvang.
ronaldscmidtcordaan400.jpg
Foto: Cordaan

Ronald Schmidt is sinds 2012 werkzaam bij Cordaan in de functie van directievoorzitter Verzorging en Verpleging. Hij begon zijn carrière als bedrijfsarts en was vervolgens verpleeghuisarts bij Stichting Sint Jacob te Haarlem. Hij vervulde verschillende managementfuncties binnen de revalidatie- en behandeldiensten en langdurige zorg. Het afgelopen jaar was hij binnen Cordaan al belast met de uitvoering van een aantal gedelegeerde bestuurlijke taken. Hij is sinds jaar en dag één van de pioniers op het gebied van geriatrische revalidatie. Daarnaast is lid van de Raad van Toezicht van Dianet.

 CV
Ronald Schmidt koos na zijn studie geneeskunde voor de ouderenzorg. Het sprak hem aan iets te kunnen betekenen voor mensen in de meest kwetsbare periode van hun leven. Als bestuurder wil hij – in deze tijden van krimp – een bijdrage leveren aan kwalitatief goede langdurige zorg met de focus op professionaliteit en aandacht.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.