Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ruud Koolen verlaat Zorgvisie

Hoofredacteur Ruud Koolen (50) verlaat de redactie van Zorgvisie. Koolen treedt op 16 maart in dienst van uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum (BSL).
Ruud Koolen verlaat Zorgvisie

Koolen trad in 2000 aan als hoofdredacteur van Zorgvisie. Hiervoor was hij actief als hoofdredacteur van Markant, een uitgave van brancheorganisatie Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN). Na bijna acht jaar hoofdredacteurschap van Zorgvisie zegt Koolen toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Multimediale titel

Onder leiding van Koolen heeft Zorgvisie zich de afgelopen jaren weten te verbreden van een papieren uitgave tot een multimediale titel op het gebied van beleid en management in de gezondheidszorg. Koolen zal zich bij BSL bezighouden met de ontwikkeling van een nieuwe titelformule op het terrein van de gezondheidszorg.

Zorgvisie Dinner Conference

Koolen neemt op 6 maart afscheid van de lezers en relaties van Zorgvisie. Op die datum presenteert hij als dagvoorzitter voor de laatste maal de Zorgvisie Dinner Conference. Tijdens de Dinner Conference wordt traditiegetrouw de Zorgmanager van het Jaar bekendgemaakt. Meer informatie over de Dinner Conference is te vinden op www.zorgvisie.nl. (Zorgvisie – Philip van de Poel)

Bekijk wie is wie in de zorg>>

Lees ook:

Het dossier Zorgmanager van het Jaar

Het programma van de Zorgvisie Dinner Conference

Meer evenementen op www.zorgvisie.nl/evenementen

Weblog Ruud Koolen

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.