Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Samenwerking Dimence en Carint Reggeland Groep

Ggz-organisatie Dimence en thuiszorgaanbieder Carint Reggeland Groep in Almelo hebben afgelopen vrijdag een samenwerkingsovereenkomst getekend. Dat heeft Dimence op haar website bekendgemaakt.
Samenwerking Dimence en Carint Reggeland Groep

De organisaties willen een keten opzetten die loopt van diagnostiek tot thuisbegeleiding. Peter Bournas, regiodirecteur Dimence, zegt: “Door onze kennis te delen kunnen wij nog betere zorg bieden aan onze cliënten.”

Projecten

De komende periode starten de partijen met zeven gezamenlijke projecten. Een van de projecten richt zich op gezinnen met autistische kinderen. Dimence focust zich hierbij op diagnostiek en behandeling en de Carint Reggeland Groep op thuisbegeleiding.

Daarnaast onderzoeken de organisaties of het mogelijk is een gezamenlijk Diagnostisch Centrum te ontwikkelen voor ouderen met geheugenproblemen. Een ander initiatief is samenwerking op het gebied van psychiatrie voor ouderen vanaf 65 jaar. Carint heeft bewoners in haar verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorgcliënten met chronische gedragsproblematiek. Dimence kan met haar expertise een bijdrage leveren aan goede zorg voor deze doelgroep. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Dimence en huisartsen starten bv voor parktijkondersteuning

Nieuwe managers bij ggz-instelling Dimence

Inez Sales neemt afscheid van Carint Reggeland

Carint Reggeland zet 348 medewerkers op straat

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.