Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Samenwerking tussen Centric en InterSystems

Mario Gibbels
Centric Healthcare Solutions is een samenwerking aangegaan met InterSystems Benelux voor het ontwikkelen van innovatieve IT-oplossingen voor de zorgsector.

Door de samenwerking met Centric zegt InterSystems sneller inzicht te krijgen in de wensen van Nederlandse zorginstellingen over hun informatiehuishouding. Omgekeerd denkt Centric gemakkelijker toegang te krijgen tot “direct inzetbare technologie, die zowel de prestaties als de functionaliteit van bestaande applicaties laat toenemen.”

EPD

André Proost, directeur Centric Healthcare Solutions: “InterSystems is wereldwijd betrokken bij de opzet van EPD’s. Hun technologieën bieden een snelle methode om EPD’s aan te maken en te integreren. Wij beschiken over veel kennis van de primaire bedrijfsprocessen in de zorgsector en zijn daardoor een sparringpartner voor ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties en geestelijke gezondheidsinstellingen.” (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.