Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Sandra Timmermans in bestuur Antonius Zorggroep

Redacteur Zorgvisie
Sandra Timmermans is aangesteld als lid van de raad van bestuur van de Antonius Zorggroep. De zorggroep, die bestaat uit het Antonius Ziekenhuis en Thuiszorg Zuidwest-Friesland, had tot nu toe een eenhoofdige raad van bestuur.
boardroomfotlia400.jpg
Foto: Fotolia

Timmermans zal op 16 september beginnen in haar nieuwe functie, waarbij ze gaat samenwerken met bestuursvoorzitter Marcel Kuin. Op dit moment is ze nog manager in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam, waarbij ze verantwoordelijk is voor het Programma Zorglogistiek en de zorg voor een patiënt zo soepel mogelijk moet laten verlopen. Eerder bekleedde ze managementfuncties bij Evean en het UMCG.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.