Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties4

Schippers rekent op meevallers in 2014

De twee zorgakkoorden die minister Edith Schippers (VWS) heeft gesloten, leveren voor de begroting van volgend jaar 459 miljoen euro extra bezuinigingen op. Dat meldt het Financieele Dagblad vandaag. Deze bezuiniging is 250 miljoen euro groter dan de besparing die het ministerie bij de presentatie van het tweede zorgakkoord noemde in juli.
Schippers rekent op meevallers in 2014
Foto: VWS
Premium

In totaal leveren de beide

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  4 REACTIES

  1. Ik vraag me af of ze ooit anders gaan denken ook als ze 65 zijn want ze graaien nu al wel een flinke bankrekening in het buitenland bij elkaar voor ‘later’ Daarom willen ze zo lang mogelijk op dat rode pluche blijven zitten want LANGER IS MEER.Ik reken nergens meer op , hooguit op steeds minder voor ons de gewone burger die het allemaal op moet brengen zodat zij mooi weer kunnen spelen op het toneel in Brussel. Steeds meer verpleegkundigen worden uit nood zzp’er en hoewel die om het hoofd boven water te houden, steeds voor lagere uurtarieven nog proberen iets te verdienen met behoud van het respect voor de patient, drijgen er steeds meer te verzuipen. Want waar gaat deze meevaller weer naartoe? Ze zal zich wel weer op een ander punt verrekend hebben zodat ze het in dat eindeloze gat kan stoppen. Hebben ze zelf al wat ingeleverd van hun mooie salaris?

  2. Lees alle reacties
  3. Nou ik reken niet op meevallers, want de regel is (uit de fraude wereld): eenmaal een criminele graaier blijft een criminele graaier.
   Maar Truus Schippers komt er nog wel achter. Dadelijk als ze gepensioneerd is praat ze 180 graden anders. Net als van Agt, Lubbers, van Boxtel en nog een zooi.
   Nu heult ze mee met het netwerk dat haar op het pluche moet houden.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.