Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Sint Franciscus Gasthuis wint Nationale Zorg Jaarprijs

Deze week zijn de prijzen uitgedeeld voor de verschillende categorieën van de Nationale Zorg Jaarprijs.
Sint Franciscus Gasthuis wint Nationale Zorg Jaarprijs

De winnaar van de categorie ‘Het leukste Ziekenhuis om bij te werken’ is het Justitieel Medisch Centrum in Den Haag. Het meest ‘bijzondere parel project’ is ParkinsonNet. In de categorie ‘Top vakgroep’ heeft het Diaconessenhuis Meppel gewonnen met haar afdeling cardiologie. Het ‘Top Ziekenhuis overall’ is het Sint Fransiscus gasthuis in Rotterdam.

Henk Gerla

Bestuursvoorzitter Henk Gerla van het Sint Franciscus Gasthuis zegt: “Het feit dat ons ziekenhuis al jaren goed scoort op meerdere gebieden, zoals kwaliteit, gastvrijheid en patiënttevredenheid, geeft aan dat we met elkaar de goede koers hebben ingezet. We doen er alles aan om dit ook de komende jaren vast te houden.”

Nationale Zorg Jaarprijs

Met de uitreiking van deze prijzen stimuleert de Nationale Zorg Jaarpijs innovatie en ontplooiing van de zorgsector. De prijzen zijn toegekend op basis van onderzoek en beoordelingen door zorgprofessionals, verschillende vakjury’s en zorgconsumenten in samenwerking met Dr. Yep, de ‘Michelingids’ voor de zorg. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

AD: Sint Fransciscus beste ziekenhuis

Sint Franciscus biedt longpatiënten online zelfmanagement

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.