Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Slotervaart krijgt driekoppige raad

MAARSSEN - Alleen als het niet lukt om op korte termijn een geschikte kandidaat te vinden, wordt directeur Aysel van Waveren van Meromi Holding BV de nieuwe bestuursvoorzitter van het Slotervaartziekenhuis. “Dan moet ik het maar doen.”

Het gaat om een ingewikkelde job, vertelt van Waveren. “De bestuurder moet ervoor zorgen dat de relatie met de medische staf verbeterd wordt en de verhoudingen met de zorgverzekeraars goed blijven.” Volgens Van Waveren hebben zich al verschillende mensen gemeld maar ze kan nog niet zeggen of daar een geschikte kandidaat tussen zit.

Innovatie

Meromi kiest voor een driehoofdige raad van bestuur. Naast een voorzitter raad van bestuur komt er een bestuurder medische zaken, waarvoor Dees Brandjes kandidaat is, en een bestuurder innovatie en ontwikkeling waar bij de naam van Jos Beijnen wordt genoem. Beijnen is hoofd van de apotheek van het Slotervaartziekenhuis. Van Waveren: “Mocht ik de nieuwe bestuursvoorzitter worden dan lijkt me het in ieder geval erg leuk om met deze mensen samen te werken.” (ZorgVisie – Mario Gibbels)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.