Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Smits nieuwe voorzitter koepelorganisatie apothekers

Jan Smits is benoemd tot nieuwe voorzitter van het hoofdbestuur van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP), de koepelorganisatie voor apothekers. Hij volgt Marga van Weelden op die was benoemd voor een periode van vier jaar.
Smits nieuwe voorzitter koepelorganisatie apothekers

Smits is sinds 1996 beherend apotheker in Tilburg. Daarvoor heeft hij gedurende 12 jaar voor diverse organisaties gewerkt. Daar hield hij zich vooral bezig met nationale en internationale marketing van nieuwe geneesmiddelen en business services. Smits: “Ik ken de voor en nadelen van het in een grote organisatie werken en die van het optreden als zelfstandig gevestigd apotheker. Met die combinatie van kennis en ervaring zet ik me graag in voor de KNMP.” Smits was sinds 2007 lid van het hoofdbestuur van de KNMP. De nieuwe KNMP voorzitter gaat zich inzetten voor een betere samenwerking tussen apothekers en zorgverzekeraars. (Zorgvisie – Jolande den Hollander)

Lees ook:

Ziekenhuisapotheken krijgen miljoenenkortingen

Apothekers moeten voorkeursbeleid uitvoeren

Computersysteem apotheek vaak niet veilig

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.