Acht specialisten weg uit Spijkenisse

Op basis van een advies van de medische staven van de coöperatieziekenhuizen heeft het bestuur van het Spijkenisse Medisch Centrum in overleg met het coöperatiebestuur het aantal specialistenplaatsen per specialisme en de invulling per 1 januari bepaald. Dit betekent dat het voormalige Ruwaard van Putten Ziekenhuis afscheid zal nemen van acht specialisten.
Acht specialisten weg uit Spijkenisse

Voor de meeste specialisten in het Spijkenisse Medisch Centrum geldt dat de overeenkomst met hen na 1 januari 2014 wordt gecontinueerd. Zij zullen werkzaam zijn in een samenwerkingsverband met vakgroepen en maatschappen in de coöperatieziekenhuizen.

Afronding

Met deze stap is het Spijkenisse Medisch Centrum dichter bij de afronding van het nieuwe zorgprofiel. Het Spijkenisse Medisch Centrum zal zich voortaan vooral toeleggen op poliklinische zorg en laagcomplexe, kortdurende en planbare behandelingen. De continuïteit van de zorgverlening wordt mede gewaarborgd door het voorlopig operationeel houden van één verpleegafdeling in het weekend. Regionale samenwerking en de kwaliteit van zorg staan aan de basis

3
25

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.