Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Acht specialisten weg uit Spijkenisse

Op basis van een advies van de medische staven van de coöperatieziekenhuizen heeft het bestuur van het Spijkenisse Medisch Centrum in overleg met het coöperatiebestuur het aantal specialistenplaatsen per specialisme en de invulling per 1 januari bepaald. Dit betekent dat het voormalige Ruwaard van Putten Ziekenhuis afscheid zal nemen van acht specialisten.
Acht specialisten weg uit Spijkenisse
Premium

Voor de meeste specialisten in

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  3 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. en zo begint de kaalslag in de zorg. Het is een herhaling van zetten,nites geleerd van de geschiedenis. In het inderwijs , de memmoetwet en toen ook nog de HOSS -nota waardoor 1ste graads leraren minder betaald werden. gevolg uitstroom van 1ste graads leraren en daarmee werd het niveau structureel minder. de dwaling in het onderwijs lijkt nu na resp ruim 40 en 30 jaar gecorrigeerd te worden! Deze gifbeker is leeg en kan er weer gebouwd worden in het onderwijs. In de zorg…..de dwaling loopt nu van 2005 ( somatiek)en 2008(GGZ). Triest nog 30 jaar te gaan eer dit gecorrigeerd zal zijn. Ik adviseer mijn kinderen : GEEN geneeskunde studeren of arts meer worden.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.