Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Acht specialisten weg uit Spijkenisse

Op basis van een advies van de medische staven van de coöperatieziekenhuizen heeft het bestuur van het Spijkenisse Medisch Centrum in overleg met het coöperatiebestuur het aantal specialistenplaatsen per specialisme en de invulling per 1 januari bepaald. Dit betekent dat het voormalige Ruwaard van Putten Ziekenhuis afscheid zal nemen van acht specialisten.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Acht specialisten weg uit Spijkenisse

Voor de meeste specialisten in het Spijkenisse Medisch Centrum geldt dat de overeenkomst met hen na 1 januari 2014 wordt gecontinueerd. Zij zullen werkzaam zijn in een samenwerkingsverband met vakgroepen en maatschappen in de coöperatieziekenhuizen.

Afronding

Met deze stap is het Spijkenisse Medisch Centrum dichter bij de afronding van het nieuwe zorgprofiel. Het Spijkenisse Medisch Centrum zal zich voortaan vooral toeleggen op poliklinische zorg en laagcomplexe, kortdurende en planbare behandelingen. De continuïteit van de zorgverlening wordt mede gewaarborgd door het voorlopig operationeel houden van één verpleegafdeling in het weekend. Regionale samenwerking en de kwaliteit van zorg staan aan de basis

3
32

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. en zo begint de kaalslag in de zorg. Het is een herhaling van zetten,nites geleerd van de geschiedenis. In het inderwijs , de memmoetwet en toen ook nog de HOSS -nota waardoor 1ste graads leraren minder betaald werden. gevolg uitstroom van 1ste graads leraren en daarmee werd het niveau structureel minder. de dwaling in het onderwijs lijkt nu na resp ruim 40 en 30 jaar gecorrigeerd te worden! Deze gifbeker is leeg en kan er weer gebouwd worden in het onderwijs. In de zorg…..de dwaling loopt nu van 2005 ( somatiek)en 2008(GGZ). Triest nog 30 jaar te gaan eer dit gecorrigeerd zal zijn. Ik adviseer mijn kinderen : GEEN geneeskunde studeren of arts meer worden.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.