Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

St Jansdal opent ook poli in Dronten

Ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk zet de plannen voor een poli-kliniek in Dronten door. De poli wordt eind april geopend.

Het St Jansdal wilde eigenlijk samen met de IJsselmeerziekenhuizen een poli in Dronten openen, maar deze heeft inmiddels een eigen poli gestart. Loek Winter, met zijn MC Groep de eigenaar van de IJsselmeerziekenhuizen, had geen vertrouwen in de samenwerking.

Medisch specialisten

In de poli in Dronten gaat een groot deel van de medisch specialisten van het St Jansdal spreekuur houden. Ook voor onder meer röntgendiagnostiek en functieonderzoeken kunnen patiënten straks terecht in Dronten.

Bouw kliniek

Door de gesprekken met Lelystad hebben de onderhandelingen en de voorbereidingen voor de bouwactiviteiten vertraging opgelopen. Naar verwachting wordt een en ander deze week afgerond. Het is de bedoeling dat de bouwactiviteiten op zeer korte termijn starten. (Zorgvisie – Annelies Vermeulen)

Lees ook:

Kliniek van IJsselmeerziekenhuizen in Dronten geopend

MC Groep start als eerste buitenpoli in Dronten

Loek Winter door met IJsselmeerziekenhuizen

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.