Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Stichting Geriant neemt nieuw EPD in gebruik

Annelies Vermeulen
Stichting Geriant heeft het nieuwe EPD in gebruik genomen. Het EPD voor Geriant is het eerste resultaat van de samenwerking tussen Accenture en VitalHealth.
Stichting Geriant neemt nieuw EPD in gebruik

Het EPD, dat is gebaseerd op het VitalHealth platform, is door Accenture en VitalHealth voor Geriant ontwikkeld en geïmplementeerd. Het EPD leidt administratieve elementen zo veel mogelijk automatisch af uit de informatie in de dossiers en verkleint zo ook de kans op registratiefouten.

“Wij proberen de hulpverlening bij dementie vernieuwend aan te pakken”, zegt directeur Jan Vuister van Stichting Geriant. “Met dit nieuwe EPD zetten we daarin een grote stap vooruit. Uiteindelijk willen we dossiers, communicatie met ketenpartners, productieverantwoording en managementinformatie zo volledig mogelijk integreren in een transparant systeem dat bovendien vanuit verschillende locaties te benaderen is. Dat stelt ons optimaal in staat om kwalitatief goede zorg te verlenen.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Premie moedigt gebruik EPD aan

Estse artsen ontevreden over EPD

Friese zorgorganisaties ontwikkelen EPD-app

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.