Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

SWZ kiest voor Ortec

Annelies Vermeulen
SWZ (Samenwerkende Woon- en Zorgvoorzieningen voor gehandicapten) is in zee gegaan met met ORTEC. In kader van het ‘project Capaciteitsmanagement en Roostermethode’ implementeert de organisatie onder andere ORTEC’s personeelsplanningssysteem ORTEC Harmony en de module ORTEC Harmony Flexpool. De systemen maken deel uit van de totaaloplossing, waarbinnen gekoppeld wordt met salariëringsysteem Raet en Cliëntendossier Plancare.
SWZ kiest voor Ortec

“Aanleiding om dit project Capaciteitsmanagement en Roostermethode te starten, was de invoering van de financiering op basis van zorgzwaartepakketten (zzp’s)”, vertelt Rob Krol, Manager P & O van SWZ. “De invoering van zzp’s zorgde voor een daling aan inkomsten. Om onze zorg- en dienstverlening naar een hoger niveau te tillen met dezelfde middelen startten we daarom het ‘project Capaciteitsmanagement en Roostermethode’. Naast het opbouwen van een kwalitatieve en kwantitatieve personeelsformatie binnen de zzp-kaders en vanuit de vraag van de cliënt (capaciteitsmanagement) en het verbeteren van de daadwerkelijke inzet daarvan (roosteren) heeft dit project tot doel een deel van de personeelskosten te flexibiliseren.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Capgemini, Ortec en Ipse de Bruggen gaan samenwerken

SWBU kiest voor Ortec Harmony

Haga Ziekenhuis gaat roosteren met Ortec

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.