Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Tanja Ineke nieuwe directeur Vereniging Bedrijfstak Zorg

Het bestuur van de Vereniging Bedrijfstak Zorg (Bureau VBZ) heeft Tanja Ineke benoemd tot nieuwe directeur van Bureau VBZ. Zij volgt met ingang van 13 oktober 2014 Marten Ebbenhorst op.
Tanja Ineke nieuwe directeur Vereniging Bedrijfstak Zorg

Tanja Ineke heeft ruim 27 jaar bij UWV en zijn rechtsvoorgangers gewerkt. De afgelopen jaren was zij directeur Bestuurszaken. In haar vrije tijd is Tanja actief als bestuurder en toezichthouder, onder andere als voorzitter van COC Nederland.

Verandering

Tanja kijkt uit naar haar functie bij de VBZ: ‘Het is een tijd van grote veranderingen binnen de zorg. Om kwalitatief hoogwaardige zorg voor alle burgers toegankelijk te houden is het van groot belang samen te werken en deze zorg zo efficiënt en goed  mogelijk te organiseren. Het belang van de burgers altijd voorop gesteld. Daar wil ik mij met de leden van de VBZ hard voor maken: ik heb er erg veel zin in.’

Marten Ebbenhorst

Vereniging Bedrijfstak Zorg is de vereniging van zorgorganisaties in de regio Kennemerland, Amstelland en Meerlanden. Het bestuur is verheugd met Tanja Ineke een goede en gedreven opvolger voor Marten Ebbenhorst te hebben gevonden.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.