Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Terugblik op een overvol jaar in de zorg

Simon is hoofdredacteur en uitgever van de merken Skipr en Zorgvisie. Daarnaast geeft hij bij Bohn Stafleu van Loghum ook managementboeken voor de zorg uit en is hij dagvoorzitter en presentator van webinars.
In deze aflevering van de podcast Voorzorg gaat hoofdredacteur Simon Broersma in gesprek met redacteuren Wilbert Zuil, Sytse Wilman, Suzanne Bremmers, Bart Kiers, Laura van Elst en met adjunct-hoofdredacteur Samira Ahli. Zij kijken terug op het afgelopen jaar en ook een beetje vooruit op wat 2023 gaat brengen.
Terugblik op 2022
Beeld: © wetzkaz/stock.adobe.com

In januari 2022 kwamen twee zorgbestuurders aan het roer bij VWS. Het was het begin van een jaar vol oude en nieuwe onderwerpen die de zorg bezighielden. Op de laatste werkdag van het jaar kijkt de redactie van Skipr en Zorgvisie terug.

Het was het jaar van passende zorg, van grote wachtlijstproblemen in de ggz, het jaar van de zzp’ers en de krappe arbeidsmarkt. Maar ook het jaar van de aanval op (sommige) epd-everanciers en de roep om gegevensuitwisseling in de zorg. Het jaar van de IZA en samenwerking, maar ook het jaar van inclusiviteit en diversiteit. Het jaar van de duurzaamheid en geruzie om de kinderhartchirurgie.

Luister hier naar de podcast >>

 

Terugblik op 2022

 

U vindt de podcast Voorzorg ook op onder meer Spotify en Apple Podcasts

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.