Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Teun van den Akker is nieuw bestuurslid NVTZ

Teun van den Akker is benoemd tot bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorginstellingen (NVTZ). Dat meldt de site van ZM magazine.
Teun van den Akker is nieuw bestuurslid NVTZ

Van den Akker is na een fiscaal-juridische studie een aantal jaren werkzaam geweest bij de rijksbelastingdienst. Van 1983 tot 2007 heeft hij als directeur/bestuurder gefunctioneerd in ziekenhuizen in Dordrecht en Bergen op Zoom. In die periode is hij tevens lid geweest van de Commissie Sanering en het Scheidsgerecht Gezondheidszorg en ook was hij voorzitter van het Bestuur van de Onderlinge Waarborgmij Medirisk. Na het beëindigen van zijn ziekenhuisactiviteiten was hij enige tijd als procesmanager werkzaam bij de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde. Teun van den Akker is ook lid van de raad van Ttezicht en de auditcommissie van de Stichting Thuiszorg Rotterdam. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Marius Buiting wordt nieuwe NVTZ-directeur

Jacques Gerards neemt afscheid van NVZT

NVZT houdt verantwoording tegen het licht

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.