Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Thuiszorgcentrale weer aan de slag in Lelystad

De Thuiszorg Centrale Flevoland wil weer aan de slag in Lelystad. Dat zei John Woudenberg van het bedrijf dinsdag. Begin juli stopte de centrale met de huishoudelijke hulp aan 35 Lelystedelingen vanwege een conflict met de gemeente.

Lelystad betaalde al een halfjaar de rekeningen niet meer, waardoor de Thuiszorg Centrale Flevoland in financiële problemen kwam. Volgens de gemeente had het bedrijf niet alle gegevens aangeleverd voor betaling. Vandaag zou er een kort geding dienen, maar het conflict werd van tevoren door beide partijen opgelost. Lelystad maakte 30.000 euro over. “En we komen wel uit de overige 40.000 euro’”, zegt Woudenberg. Hij wil in een bodemprocedure nog wel een rectificatie afdwingen van de gemeente. Die blijft er namelijk bij dat de thuiszorgcentrale het conflict aan zichzelf heeft te danken, omdat ze niet op tijd de juiste gegevens aanleverde. (ANP)

Lees ook:

‘Tekorten thuiszorg niet veroorzaakt door gemeenten’

Thuiszorg staat er zeer slecht voor

Thuiszorg krijgt 25 miljoen extra

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.