Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Topaz en Munnekeweij fuseren

Annelies Vermeulen
Stichting Topaz en Stichting Munnekeweij zijn gefuseerd. Per 1 januari 2012 gaan de organisaties samen en maakt woonzorgcentrum Munnekeweij deel uit van Stichting Topaz.
Topaz en Munnekeweij fuseren

De zorg- en dienstverlening aan de cliënten van Munnekeweij in Noordwijkerhout blijft ongewijzigd. De fusie zorgt er ook voor dat de werkgelegenheid voor de medewerkers van Munnekeweij kan worden gegarandeerd. De organisaties werken al lang samen. De fusie met Topaz biedt de cliënten en medewerkers van Munnekeweij kennis en ervaring op hoog niveau en meer mogelijkheden om ook in de toekomst te innoveren.

Raad van bestuur

Vanwege het vertrek van directeur Betty Munnik van Munnekeweij wordt per 1 februari 2012 Madelon van Neerijnen benoemd als locatiemanager voor Munnekeweij. Jaap Roosjen, voorzitter van de raad van toezicht van Munnekeweij, gaat deel uitmaken van de raad van toezicht van Topaz. (Zorgvisie – Annelies Vermeulen)

Lees ook:

Topaz gaat verder met één bestuurder

Amerpoort en Kinderopvang Irene willen fuseren

Fusie Veluwse zorginstellingen afgekeurd

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.