Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Trompetter en Kramer in toezicht Rijnstate

Marjan Trompetter (1963) en Mark Kramer (1957) zijn vorige week benoemd tot leden van de raad van toezicht van Rijnstate. Trompetter wordt verantwoordelijk voor de portefeuille Financiën en Besturing en Kramer voor de portefeuille Primair proces (medisch-specialistische zorg).
Trompetter en Kramer in toezicht Rijnstate

Trompetter is zelfstandig gevestigd organisatieadviseur en universitair docent Organisatiekunde aan de faculteit Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de VU. Zij bekleedt meerdere toezichthoudende functies. Kramer is hoogleraar Interne Geneeskunde en Divisievoorzitter bij het VUmc voor de afdelingen Interne Geneeskunde, Hematologie, Oncologie, Nefrologie, Reumatologie, Endocrinologie, Longgeneeskunde, Maag-, Darm- en Leverziekten en Dermatologie.

Opvolging

Trompetter en Kramer volgen respectievelijk Rob Prins (vicevoorzitter) en Dirk Ruiter op. Rijnstate is beiden zeer erkentelijk voor alle inspanningen en inzet die de afgelopen zittingstermijn(en) door hen gepleegd zijn.

De nieuwe raad van toezicht
• De heer prof. dr. K. Putters (voorzitter)
• De heer J.F.C. Looten
• De heer drs. P.H. van Leeuwen
• Mevrouw drs. M. Boelhouwer-Hollander
• Mevrouw drs. M. Trompetter
• De heer prof. dr. M.H.H. Kramer

1 REACTIE

  1. Dacht even dat Jaqueline Cramer de ex Milieu-minister (lees minister) werd bedoeld. Ik schrok al. Die Jaqueline kwam niet verder dan: wat is het slechtste voor het milieu?: droogscheren of nat-scheren (u lacht maar het is waar) en moeten we niet denken aan een INKTBESPARENDE letter op de printer van de PC (echt waar).
    Toen ik opbelde dat op winkelcentra en straten de deuren wagenwijd openstonden in de winter (om volk te trekken) EN DAT ER OP DIE MANIER MILJOENEN KUBIEKE METERS GAS VERLOREN GINGEN, begon ze te stamelen (iedereen ziet dat) en zei: “Daar moeten we iets aan doen”. NOOIT MEER IETS VAN GEHOORD!!!!!!

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.