Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

TSN rectificeert advertentie over Vitras/CMD

Op haar website heeft thuiszorgbedrijf ThuiszorgService Nederland BV (TSN) een rectificatie geplaatst van een advertentie over concurrerende aanbieder Vitras/CMD. De teneur van de gewraakte advertentie is dat Vitras/CMD haar klanten in de steek laat door te stoppen met het leveren van huishoudelijke hulp.
TSN rectificeert advertentie over Vitras/CMD

Vitras/CMD is boos over de advertentie van TSN. “De advertentie van TSN was onjuist en onvolledig. Het meest vervelende hieraan vinden wij dat dit onzekerheid en onrust onder cliënten en medewerkers teweeg brengt. Gelukkig zijn we er met TSN uit gekomen en rectificeren zij”, aldus Nicolette Mouw van Vitras/CMD.

Rectificatie TSN

In de correctie op de site van TSN staat te lezen dat de boodschap in de advertentie onjuist was. “Het spijt ons oprecht voor zover onze eerdere berichtgeving een onjuiste indruk zou hebben gevestigd”, aldus de tekst.

Ultimatum ABVAKABO

Vandaag werd ook bekend dat TSN een akkoord heeft bereikt met vakbond ABVAKABO FNV. De vakbond had TSN een ultimatum gegeven om de problemen rondom het uitbetalen van salarissen op te lossen. TSN-medewerkers ondervonden onder andere problemen met de uitbetaling van het salaris, reiskosten, or-uren en periodieke loonsverhogingen. Verder was het spaarloon wel ingehouden, maar nooit op een tegenrekening gestort, klopte het gestorte salaris niet altijd met het bedrag op het loonstrookje en was het overzicht op het vakantiesaldo volledig zoek.

Overname in Brabant

In een persverklaring van de bond staat dat de kritiekpunten op een paar na nu grotendeels zijn opgelost. De overige punten hebben betrekking op een overname in Brabant en zullen in de loop van deze week worden opgelost. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Lees ook:

TSN in de aanval

TSN en Vitras/CMD in de clinch

Vakbond wijst sociaal plan Vitras/CMD af

TSN neemt thuiszorg tanteLouise-Vivensis over

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Beste Joke, Erwin en Gerard uit het vorige artikel!
    oei dit is wel een pijnlijk bericht voor jullie denk?
    Ik zei toch dat niet de juiste manier van handelen is. Maar ja als je nu eenmaal niet volledig thuis bent in de zorg snap je nog niet dat we het over clienten hebben (mensen!!) en geen productiebedrijf!

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.