Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Twaalf leveranciers melden zich voor EPD-aanbesteding ggz

Mario Gibbels
Twaalf softwareleveranciers hebben een offerte ingediend voor de gezamenlijke EPD-aanbesteding voor de ggz. Opvallende afwezige is Siemens die met Soarian bij de vergelijking van EPD’s door Gartner als beste uit de bus kwam.

De leveranciers die wel een offerte hebben ingediend zijn: Impulse, ChipSoft, PinkRoccade, IGN, Regas, Nedercare, Alert, McKesson, Atos, Accenture, Qurius en CSC.

Selectie

Op basis van de ingediende offertes zullen uit deze twaalf leveranciers acht leveranciers geselecteerd worden. Die doen vervolgens mee aan een proof of concept waaruit de definitieve selectie van vier leveranciers volgt.

‘We zijn wat voorzichtig’

Siemens heeft dus geen offerte ingediend. Kees Smaling van Siemens Healthcare was in ICTzorg magazine (maart 2010) al wat terughoudend over de aanbesteding. “We zijn wat voorzichtig. We gaan eerst eens bekijken hoe de gemeenschappelijke aanbesteding eruit komt te zien.” (ICTzorg – Mario Gibbels)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.