Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Uitstel dreigt voor nieuwe Wmo

De invoeringsdatum van 1 januari 2015 voor de nieuwe Wmo staat onder druk. De VNG wil de wet onder zware condities nog wel uitvoeren maar de oppositie pleit voor uitstel.
Uitstel dreigt voor nieuwe Wmo
Premium

Een meerderheid van de gemeenten

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  3 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Gisteren kreeg ik een brief van mijn oude gemeente, mijn rolstoel zou opgehaald worden nu ik verhuisd ben, ik moet nu naar de nieuwe gemeente om mij weer een aangepaste rolstoel te laten aanmeten. Dit alles kost behoorlijk veel ambtelijke uren, rapporten, aanpassingen en een nieuwe rolstoel. De rolstoel is op mij passend gemaakt. Nu komt er straks een andere en nieuwe rolstoel, wederom passend gemaakt. Hoezo bang dat de burger tussen wal en schip valt, hoezo dat de gemeente dichter bij de burger staat, hoezo dat het kostenbesparend is

  3. Zo gaan het keer op keer, Cliënten en organisaties zitten in spanning en zijn hard aan het werk om alternatieven te organiseren voor de mensen die tussen de wal en het schip dreigen te vallen.
   Er moet duidelijkheid komen, motivatie en innovatie ebt weg bij de medewerkers en dat is slecht nieuws.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.