Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

UMCG opent logistiek centrum

Op vrijdag 5 oktober 2007 vindt de officiële opening plaats van het nieuwe logistiek centrum van het Universitair Medisch Centrum Groningen op bedrijventerrein Eemspoort.

In het logistiek centrum vinden niet alleen de afhandeling en opslag van alle steriele en onsteriele goederen van het UMCG plaats, maar ook van het Martini Ziekenhuis. Medewerkers van beide huizen werken in het logistiek centrum samen volgens één gemeenschappelijk geavanceerd logistiek concept.

Steriel

Het nieuwe logistiek centrum telt 33 medewerkers, 5000 m2 vloeroppervlakte, 300 meter transportband, 1356 pallets met bulkartikelen en negen verzendlanen waar magazijnbakken in rolcontainers klaargezet worden voor transport. Behalve de afhandeling en opslag van inkoopartikelen, droogkruidenierswaren, kantoorartikelen en onsteriele gebruiksgoederen, is in het logistiek centrum ook een modern steriel magazijn gehuisvest met steriele medische hulpmiddelen, zoals naalden, handschoenen en afdekdoeken. (UMCG)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.