Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Utrechtse gemeenten hanteren ‘noodverband’ voor inkoop Wmo

Samen met wethouders van vier andere gemeenten eist wethouder Hans Nijhof van Utrechtse Heuvelrug correcte en volledige cliëntgegevens van het ministerie van VWS. Anders komt de transitie van Wmo-zorg in gevaar. De tijdelijke oplossing die hij en zijn collega’s in de tussentijd hanteren om toch zorg in te kunnen kopen is volgens Nijhof ‘vrij elegant’.
Utrechtse gemeenten hanteren ‘noodverband’ voor inkoop Wmo
Foto: ANP FOTO Robin Utrecht
Premium

‘Het was echt ongelofelijk en

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  3 REACTIES

  1. Beste Gemeenten
   Denk ook aan de ZZPers
   In elke WMO regio leveren ZZPers goede flexibele zorg op maat
   Maar de verzekeraars kennen hen niet
   Om een voorbeeld te noemen in de Regio DRECHTSTEDEN kennen de verzekeraars maar 23 ZZPers , terwijl er honderden in elke dag hun burgers goed helpen, van die 23 worden er maar 5 gecontracteerd, omdat er niet meer budget is. terwijl de ZZPers 10% van alle zorg bieden krijgen ze geen 6 miljoen aan opdrachten maar 200.000 euro
   Dit is toch wel heel krom……….
   Gemeenten help u burgers, biedt meer keuzevrijheid denk ook aan de ZZPers…………………

  2. Lees alle reacties
  3. Concluderen dat de decentralisatie goed is omdat we zo van de vervuilde bestanden af komen is wel heel erg kort door de bocht. Die bestanden zeggen niets over de kwaliteit en al evenmin over de doelmatigheid van de structuur die nu in een te hoog tempo wordt afgebroken en vervangen door een structuur waarin er nu al weer nieuwe lastige schotten zichtbaar worden, waardoor de hoognodige samenhang – naast de kosten het grootste probleem – niet wordt bevorderd. En voor de bezuinigingen is deze dure mammoetoperatie bepaald niet handig.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.