Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Van den Broek wordt interimbestuurder Ruwaard van Putten

Mark van Dorresteijn
De raad van toezicht van het Ruwaard van Putten Ziekenhuis (RVP) heeft per direct Frits van den Broek benoemd tot interim-voorzitter van de raad van bestuur.
Van den Broek wordt interimbestuurder Ruwaard van Putten

De nieuwe bestuurder volgt hiermee Lettie van Atteveld op. Zij legde afgelopen maandag haar functie neer na interne commotie. Van den Broek is onder meer voorzittter van de raad van bestuur van het Catharinaziekenhuis in Eindhoven geweest.

Interne commotie

Het ziekenhuis kwam in het nieuws na interne commotie die ontstaan is nadat het hoofd personeelszaken eerder deze maand op non-actief werd gesteld. Van Atteveld liet weten dat zij in het belang van het ziekenhuis niet langer aan kon blijven. In een persbericht meldt het RVP dat de onderliggende problematiek ten grondslag ligt aan haar bestuurlijke visie op het financiële beleid. Intern zou er geen draagvlak meer zijn voor haar wens binnen dezelfde financiële kaders te blijven werken. In goed overleg met de raad van toezicht besloot zij haar functie ter beschikking te stellen. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Lees ook:

Bestuursvoorzitter Ruwaard van Putten stapt op

Bestuur Ruwaard van Putten Ziekenhuis wankelt

Gezocht: Zorgmanager en Talent van het jaar 2011

De inschrijving voor Zorgmanager en Talent van het jaar 2011 is weer gestart.
Meer over de procedure.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.