Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Van den Ende stapt uit vastgoed

Joop van den Ende trekt zich per direct terug uit zijn vastgoedbedrijf Living City. Vorig jaar melden verschillende media nog dat Living City Property Performance gesprekken zou voeren met twee ziekenhuizen om ‘zorgboulevards’ te gaan ontwikkelen.

De reden van het terugtrekken van Van den Ende is het strafrechtelijk onderzoek wegens vastgoedfraude bij twee commissarissen van zijn vastgoedbedrijf. De twee verdachte functionarissen zijn destijds aanbevolen door de gemeente Amsterdam. De vastgoedplannen van het bedrijf gaan nu waarschijnlijk niet door en voor het personeel is er een afvloeiingsregeling.

Zorgboulevards

Op Zorgvisie.nl stelde de directeur van Living City Property Performance Alexander Lubberhuizen dat hij met ziekenhuizen in gesprek was. Er zouden zorgboulevards en zorghotels worden gebouwd.

Wist van niets

Over de bouwplannen in de zorg zegt Van den Ende in de Volkskrant: “Vorig jaar zat ik in New York, en werd ik opgebeld: ‘goh Joop, dat jij nu ook in zorgboulevards zit’. Dat hadden de heren van Living City breed in de media gebracht, maar ik wist van niets.” (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Lees ook:

Van den Ende stapt de zorg in

MCRZ ontwikkelt zorgboulevard met consortium

de bouwspecial

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.