Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Van Rijn laat Wmo ongemoeid

Staatssecretaris Martin van Rijn (VWS) is niet van plan om gemeenten met meer verplichtingen op te zadelen rondom het aanbieden van huishoudelijke hulp. Dat is de uitkomst van het debat vandaag over wetswijzigingen van de Wmo.
Van Rijn laat Wmo ongemoeid
Foto: ANP Evert-Jan Daniels

Van Rijn zei in het debat

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    1 REACTIE

    1. Kwaliteit en criteria zijn ongedefinieerde begrippen , net zo gemakkelijk te omschrijven als de kwaliteit van ons WEER en KLIMAAT ! ? ? . Gelukkig stijgt de zeespiegel minder snel dan de beloningen van veel KWALITEITS bestuurders, wier affiniteit met de ZORG te vergelijken is als die van olie met water . Een druppel olie is in staat vele , duizenden , liters DRINKWATER te verontreinigen . Olie heeft zowel smerende als smerige kwaliteiten . Het drijft, EGOcentrisch , altijd boven en is nauwelijks netjes te verwijderen. OOK is een druppel olie in staat vele duizenden liters drinkwater te verontreinigen . Een eenduidige definitie van de KWALITEIT van olie is DUS niet mogelijk ! ! q.e.d.

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.