Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Van Waveren van Meromi heeft strafblad

MAARSSEN - Directeur Aysel van Waveren van Meromi Holding blijkt een strafblad te hebben. Dat meldt het Parool. December 2000 is ze onder haar meisjesnaam Aysel Erbudak veroordeeld tot vijftien maanden gevangenisstraf wegens fraude en belastingontduiking.

Haar strafblad heeft ze niet gemeld bij het de huidige bestuurders van het Slotervaartziekenhuis. Het Slotervaartziekenhuis laat weten dat ze het bedrijf Meromi hebben gescreend en niet zijn geïnteresseerd in de persoonlijke achtergrond van de medewerkers van Meromi.

Overname

Het feit dat Van Waveren een strafblad heeft, is niet van invloed op de overname van het Slotervaartziekenhuis door Meromi. Deze zal op 23 oktober plaats vinden. Dan zal er ook een nieuwe raad van bestuur en een nieuwe raad van toezicht aantreden.

Kandidaat

Van Waveren heeft in de nieuwsbrief van ZorgVisie nog gezegd dat zij, als ze niet bijtijds een geschikte kandidaat kon vinden, de nieuwe voorzitter raad van bestuur van het Slotervaartziekenhuis zou worden. Het Slotervaartziekenhuis laat nu via een persbericht weten dat Van Waveren hard op zoek is om iemand voor deze post te vinden. (ZorgVisie – Mario Gibbels)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.