Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vérian reorganiseert Beeuwkes Thuiszorg

Beeuwkes Thuiszorg te Ede verliest alle administratieve functies op het hoofdkantoor en verklaart medewerkers met de functie Zorgcoördinator boventallig. Dit zijn de hoofdpunten uit een reorganisatie in het verlengde van een overname van Beeuwkes Thuiszorg door Verian.
Vérian reorganiseert Beeuwkes Thuiszorg

Veriéan heeft de thuiszorgorganisatie uit Ede eind oktober 2011 overgenomen. Op basis van een grondig intern onderzoek naar de organisatorische situatie van Beeuwkes Thuiszorg blijkt dat ingrijpen nodig is. Er is een reorganisatieplan opgesteld dat is aangevuld met een Sociaal Plan. Op maandag 16 januari 2012 zijn alle direct betrokken medewerkers daarover persoonlijk geïnformeerd.

Vérian

Door de reorganisatie komt er binnen Vérian extra formatieruimte beschikbaar. De vrijkomende vacatures worden aangeboden aan de boventallige medewerkers van Beeuwkes Thuiszorg. Hierover worden afspraken gemaakt in het sociaal plan. Deze plannen worden in de komende week voorgelegd aan zowel de Ondernemingsraad van Beeuwkes Thuiszorg als de Ondernemingsraad van Vérian en vakbonden. Het streven is de reorganisatie in 2012 af te ronden. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter / Beeld ©ANP Lex van Lieshout)

Lees meer:

Thuiszorg Vérian vergroot marktaandeel

Verián neemt Beeuwkes Thuiszorg over

Vérian stopt met huishoudelijke hulp

Vérian wil thuiszorg Bureau Jacobs overnemen

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.