Verloskundigen Amsterdam gaan in beroep tegen VUmc-AMC

De kortgedingrechter heeft de Eerstelijns Verloskundigen Amsterdam Amstelland in het ongelijk gesteld. Volgens de rechter heeft EVAA onvoldoende aannemelijk weten te maken dat de onderling gemaakte afspraken tot afdwingbare verplichtingen hebben geleid.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
fotolia

EVAA laat weten verder te procederen. AMC stelt maar de helft van de toegezegde ruimte beschikbaar en dat is te weinig voor een gezonde businesscase, zegt EVAA.

EVAA

Joke Klinkert, directeur van het bedrijf van EVAA (Eerstelijns Verloskundigen Amsterdam Amstelland): ‘De uitspraak van de kortgedingrechter kondigt een in Amsterdam lange koude winter aan voor de zwangere vrouwen in de regio Amsterdam en Amstelland. Al gedurende enige tijd is er een tekort aan bevalplekken in ziekenhuizen in de regio. De komst van twee geboortecentra van de Amsterdamse verloskundigen onder dak van het AMC en VUmc zouden volgens de afspraken nog in

0
528

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.