Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Verpleeghotel Bovenwegen opent zijn deuren

Eindredacteur
Op 4 november opent Warande Verpleeghotel Bovenwegen in Zeist officieel zijn deuren. Het verpleeghotel beschikt over negentig eenkamerappartementen en hotelkamers voor permanent en tijdelijk verblijf.
Verpleeghotel Bovenwegen opent zijn deuren

Het verpleeghotel is een initiatief van ouderenzorgorganisatie Warande die aan de oostkant van Utrecht actief is. Warande wil met nieuwe concepten op het gebied van verpleging en verzorging beter aansluiten bij de behoeften van hedendaagse en toekomstige senioren. Daarvoor worden geleidelijk de bestaande voorzieningen omgebouwd. Door regelmatige kringgesprekken en persoonlijke interviews blijft Bovenwegen op de hoogte van de wensen en mogelijkheden van haar bewoners en gasten, en wat zij in deze fase met hun leven willen.

Appartementen

Warande wil de komende jaren het verpleeghotel verder ontwikkelen. Zo is het plan om aangrenzend een appartementencomplex te bouwen voor echtparen die intensieve zorg nodig hebben en toch samen in een huis willen blijven wonen. (Zorgvisie – Berber Bast)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.