Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Verpleegkundigen en verzorgenden werken met medewerkerportaal

Annelies Vermeulen
Meer dan 15.000 verpleegkundigen en verzorgenden in Nederland zitten dagelijks thuis achter de pc te werken op het medewerkerportaal van de instelling. Hier handelen zij hun administratie af en chatten zij met andere medewerkers uit het zorgteam. Het medewerkerportaal wordt landelijk gebruikt en is ontwikkeld door Nedap healthcare.
Verpleegkundigen en verzorgenden werken met medewerkerportaal

Daniëlle Leus van Zorgcombinatie Zwolle is verpleegkundige en kijkt vijf keer per week vanuit huis op het medewerkerportaal. “Ik bekijk de planning en de dagstaat, corrigeer gemaakte uren en in het praathuis zet ik vaak een berichtje neer. Bijvoorbeeld als een collega jarig is. Het hele team ziet dit dan. Ook bekijk ik dagelijks het nieuws van de organisatie; hier staat bijvoorbeeld vermeld dat een cliënt overleden is of dat een cliënt meer zorg nodig heeft. Door het medewerkerportaal hoef je niet meer naar kantoor te rijden en ben ik beter voorbereid voor de volgende dag.

We gaan er steeds meer naartoe om alleen te werken. Vanuit huis blijf je op de hoogte en blijf je met je teamgenoten in contact. Natuurlijk gaan we nog wel naar kantoor om elkaar te blijven zien, die tijd heb je. En op kantoor blijft het gezellig”. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

KinderThuisZorg kiest voor Ons van Nedap healthcare

Nedap Healthcare wordt Ons

Nedap healthcare lanceert ECD op iPad

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.