Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Verschoor stopt als bestuursvoorzitter Parnassia Bavo Groep

Mark van Dorresteijn
Frits Verschoor stopt na twaalf jaar als bestuursvoorzitter van de ggz-instelling Parnassia Bavo Groep. Hij blijft parttime bestuurder vastgoed bij Parnassia Bavo Groep en treedt toe tot de raad van bestuur van Steigers-Ockenburgh, waar hij zich zal concentreren op coaching, lesgeven en advisering.
Verschoor stopt als bestuursvoorzitter Parnassia Bavo Groep

De nieuwe voorzitter wordt de huidige financieel bestuurder Stephan Valk. Verder bestaat de raad van bestuur uit Victor Vladar als bestuurder zorg en Gerrit Jan Vos als bestuurder bedrijfsvoering inclusief financiën. De wisseling past in het beleid waarin leidinggevenden worden gestimuleerd om na een aantal jaren te rouleren.

Zorgmanager van het Jaar

In 2005 won Verschoor de Zorgmanager van het Jaar trofee. Volgens het juryrapport is hij “stimulerend, enthousiast, ondernemend, duidelijk, overtuigend en menselijk. Hij heeft veel oog voor de mens in de organisatie. Zijn grote kracht ligt in de implementatie. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.