Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Verzekeraars maken vaart met e-health vanwege krappe arbeidsmarkt

De krapte op de arbeidsmarkt en de wachtlijsten die ontstaan, zijn voor zorgverzekeraars aanleiding om te versnellen met de opschaling van e-healthtoepassingen. Of het zorggebruik altijd afneemt door e-healthtoepassingen is nog maar de vraag.
E-healthtoepassing
Foto: M.Dörr & M.Frommherz/stock.adobe.com
Premium

Van e-healthtoepassingen wordt veel verwacht,

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    1 REACTIE

    1. In de praktijk zien we dat de stelling van Chavannes juist is. Eerst de processen begrijpen en aanpassen voordat E-Health wordt geïmplementeerd. Ook Gijzen heeft gelijk dat de klinische effectiviteit, praktische toepasbaarheid en acceptatie door de professional absolute voorwaarden zijn. Verder stelt Gijzen: “We geloven niet dat er veel e-healthtoepassingen zijn die…” Ik nodig hem en zijn CZ collegae die het strategisch plan hebben opgesteld gaarne uit om eens met professionals te spreken over hun ervaringen met E-Health. In de regio NW-Londen (2.3 miljoen inwoners) heeft men veel ervaring opgedaan. Vanwege die ervaring heeft men nu een offerte gevraagd voor heel Londen (8.8 miljoen inwoners) Waarom: Betere zorgkwaliteit, lagere kosten en hogere productiviteit. CZ: “You can practice, what you preach..!”

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.